Textilium Futura raakt het fundament van onze stad recht in het hart: Creatie! De samenwerking die kan ontstaan tussen de culturele sector, het bedrijfsleven en het onderwijs geeft aan hoe verweven we zijn in Tilburg.

Marc Meeuwis

Directeur Citymarketing

Theaters Tilburg biedt als podium van de stad ook ruimte aan mensen die het verhaal van Tilburg op theatrale wijze kunnen vertellen en verdiepen. We denken graag mee over een sterke voorstelling in het kader van Textilium Futura.

Rob van Steen

Directeur Theaters Tilburg

Textiel veel invloed op ons als persoon en onze omgeving. Dit zou ik graag -samen met andere kunstenaars- willen presenteren in de vorm van een expositie. Als onderdeel van Textilium Futura kunnen we een nieuw perspectief bieden over textiel!

Robin Kersten

Textieldesigner

Textilium Futura omarmt de rode draad die door Tilburgs verleden, heden en toekomst loopt. Textilium Futura vangt dit in culturele en educatieve evenementen. Hierbij zal ook een cutting edge muzikale invulling een belangrijke rol spelen.

Dirk Stolk

Muziek manager

Het Ondernemersfonds gelooft in het uitdragen van de Tilburgse verhalen. Ook via evenementen liggen er kansen om die verhalen door te vertellen. Textilium Futura heeft het in zich om hier een belangrijke bijdrage aan te leveren.

Stefan van Aarle

Ondernemersfonds