Deelnemen kan op verschillende manieren;

  1. Als kunstenaar/ontwerper tijdens de Textour,
  2. Als bedrijf of onderwijsinstelling tijdens de Textour.
  3. Als team tijdens Pullpark
  4. Als bedrijf tijdens Texfab
  5. Als Sponsor

Per mogelijkheid gelden een aantal zaken; uitgangspunt is dat het moet bijdragen aan een duurzamere textielindustrie & er gewerkt wordt
met duurzame materialen.

  1. Als Kunstenaar/ontwerper tijdens de Textour.

Wij bieden nieuwe ontwerpers en kunstenaars, of ontwerpers en kunstenaars die met nieuwe duurzame technieken werken graag een podium. Deelname is gratis. Wij gaan op zoek naar een locatie om jou werk te laten zien. Dit kan in de openbare ruimte zijn, een etalage, of horecazaak bijvoorbeeld. Indien nodig/mogelijk koppelen we je graag aan een textielbedrijf dat kan bijdragen in gratis materiaal. Jouw “locatie” kan gesponsord worden door een bedrijf, hier zal dan uiting aan gegeven worden, je mag hier ook zelf een bedrijf voor aandragen. De voorwaarden voor sponsoring staan hier op de site. De organisatie helpt waar mogelijk bij het plaatsen en opruimen na het event en draagt daarbij in te maken kosten. Dit proberen we volledig te dekken door sponsoring maar we moeten wel duidelijk vooraf weten wat de kosten zullen zijn, zodat we dit vooraf kunnen afstemmen.

Aanmelden kan per mail naar info@textiliumfutura.com
Stuur naast je naam, adres en telefoonnummer in je mail zo veel mogelijk informatie van je werk zodat wij een goed beeld hebben.
We maken dan een persoonlijke afspraak met je om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn.

  1. Als bedrijf of onderwijsinstelling tijdens de Textour.

Wij bieden bedrijven met nieuwe duurzame ontwikkelingen op Textiel gebied een podium tijdens de Textour. Je kunt hier aan de consument jullie ontwikkelingen laten zien. Dit kan op allerlei manieren, denk aan een pop up store, een etalage, een “modeshow”, bijna alles is mogelijk. Hiervoor komt deelname en logo vermelding op de site en diverse multimedia voor terug.
Daarnaast krijg je de mogelijkheid om filmpjes ed. aan te leveren die we ook op site plaatsen.

De organisatie gaat in een persoonlijk gesprek verder bekijken wat de wensen en mogelijkheden zijn en hoe zij daarin kunnen helpen.

Aanmelden kan per mail naar info@textiliumfutura.com

  1. Als team tijdens Pullpark

Pullpark is ons nieuwste event, middels ludieke “Textiel” spelen brengen we deze mooie industrie onder de aandacht, gepaard met een bourgondisch sausje; entertainment, een borrel & hapje. Denk hierbij aan touwtrekken, spijkerbroekhangen, jutte zakken springen etc,
Een team moet bestaan uit 6 of 11 man, deelnemers en 1 kapitein.
Deelname staat nu op €25,- per persoon.
Deelname kan met een vriendengroep, bedrijf, familie sportteam of wat dan ook zijn.
Naast de spelen komen er ook nog een aantal stimulerende aspecten om beter om te gaan met onze textiel. Zo kun je textiel inleveren, zijn er 2de hands winkeltjes etc.

Opgeven kan al, meer informatie gaat binnenkort komen hier op de site.

  1. Als bedrijf tijdens Texfab.

De Texfab “Kick-off” wordt een uitgebreide vrijdag middag borrel. Het is een aftrap naar een groter Symposium eind 2023.
De Kick-off staat gepland op vrijdag 12 mei 2023 aan de Piushaven te Tilburg. Meer informatie volgt binnenkort.

  1. Als sponsor.

Bekijk de Sponsormogelijkheden