Jan J. Halewijn

TEXTILIUM GOES LYb

Midden in de bruisende binnenstad van Tilburg creëert LYb [uitspraak: leip],  sinds 2020 kunstzinnige designobjecten met textiel als belangrijke basis. LYb designs maken binnenruimtes inspirerender.

Let You Blossom

LYb staat voor Let You Blossom en daagt mensen uit zichzelf te laten zien. Durf jezelf te zijn. Ook als dat anders is, een beetje LYb misschien… Groei en bloei. Volg je hart en laat je (verborgen) talenten zien. 

Het talent van LYb is dat de prachtige designs werken aan de akoestiek in een ruimte. Ze zorgen ervoor dat iedereen gehoord wordt en niet opgaat in de grijze ruis. Aan de basis van de kleurrijke, krachtige, designs ligt de drive te mogen zijn wie je bent en dat ten volle leven. LYb geeft vorm aan de oproep iedereen de kans te geven om te groeien en te bloeien; zijn eigen weg te vinden. Dat vraagt lef, bewustwording en bewust kiezen. Als het nodig is, van het gebaande pad af om je hart te volgen. Daar is vertrouwen voor nodig. En dat ontstaat als er echt contact is. Niet de verwachtingen leven, maar elkaar zien. Durf je te laten zien. Durf de ander te zien. Het rode hart van de designs nodigt uit dat te doen.

LYb = duurzaam

LYb produceert duurzaam. Volledig recyclebaar en deels zelfs composteerbaar. De volgende stap wordt upcyclen. Nieuw design van textielafval. Uiteraard ook handgemaakt. LYb gelooft dat iedereen waarde heeft en over (verborgen) talenten beschikt. LYb gelooft dat alles waarde heeft. Opdrachtgevers vinden dit verhaal relevant en plaatsen de opvallende, maar toegankelijke designs in hun publiek toegankelijke en werkruimtes.

Tijdens de TexTour presenteert LYb diverse objecten.

Jan J Halewijn is LYb – DARE TO BE LYb

Jan J Halewijn is de maker achter LYb. Hij heeft een historie in creatie van interieurdesign en -inrichting. En Jan begeleidde lang mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het liefst werkt hij aan beide tegelijk. 

www.lyb.nl – DARE TO BE LYb 

lyb.nl